Våra sponsorer


Våra sponsorer representerar intressanta och attraktiva arbetsgivare utvalda inom olika juridiska områden. Genom Lawlines unika nätverk skapas kontakter och aktiviteter mellan sponsorer och talangfulla Lawlinerådgivare. Våra sponsorers bidrag är en viktig del i Lawlines verksamhet och möjliggör att juridisk rådgivning kan ges till allmänhet och småföretag helt kostnadsfritt.Eversheds Sutherland Advokatbyrå är en innovativ fullservicebyrå och har tillsammans mer än 2 300 verksamma jurister vid 61 kontor i 29 länder. Eversheds Sutherland är rankade topp 10 bland byråer i Storbritannien och topp 40 i USA.
Kombinationen av Eversheds Sutherlands breda erfarenhet och konkurrenskraftiga internationella nätverk, tillsammans med våra lokala styrkor resulterar i att vi kan leverera kostnadseffektiva juridiska tjänster till både våra lokala och internationella klienter.
Våra samarbetspartners

Våra partners är utvalda för att de är framståede och kunniga inom sina respektive områden. De har kompetens och erfarenhet inom områden som kompletterar Lawlines eget tjänsteutbud och skapar mervärde för våra användare.ProtectMe
ProtectMe är ett svenskt teknikbolag med expertis inom identitetsbevakning, säkerhet och personlig integritet som erbjuder sina kunder bevakning av identitetsuppgifter i realtid. ProtectMe samarbetar endast med betrodda parter och certifierade informationshanteringssystem.