Vad kostar ekonomisk förvaltning?

2018-11-25 i EKONOMI
FRÅGA
Hej Pontus !Jag ställde en fråga löpande ekonomisk förvaltning för Samfällighetsförening ringgården är bara 12 hus. Vi har redan en fungerande data infört ekonomi månads hyror med utgifter och inkomster samt en revisor. Önskar ett ungefärligt offert. Ekonomin sköts ju enligt lag som Bostads förening fast vi är samfällighet.Var vänligt skriv vad det motsvarande kan kosta för oss. Jag ska redovisa till styrelsen. Inomkort.mvh
SVAR

Hej!

Tack för att du vänder dig till Lawline med din fråga!

Jag uppfattade den tidigare frågan som att du önskade erhålla information avseende fördelar med ekonomisk förvaltning. Av den anledningen angav jag enbart sådana. Beträffande ekonomisk förvaltning kan jag dock inte erbjuda något svar. Vi tillhandahåller inte ekonomisk förvaltning. Jag rekommenderar istället att ni kontaktar ett företag som arbetar med ekonomisk förvaltning som kan erbjuda en offert.

Har du några fler frågor, eller vill du komma i kontakt med någon av våra jurister, är du varmt välkommen att återkomma!

Pontus Schenkel
Du är välkomna att boka en erfaren jurist för fortsatt juridisk rådgivning genom att skicka en kostnadsfri bokningsförfrågan till Lawlines Juristbyrå här.
Våra jurister på Lawline Juristbyrå erbjuder rådgivning inom en rad olika områden och hjälper dig i ditt specifika ärende utifrån ditt behov.
Fick du svar på din fråga?
Senaste besvarade frågorna inom Övrigt (453)
2021-09-07 Behövs gåvobrev när man ger bort pengar?
2021-08-21 Bilservice stulit dator
2021-08-18 Vem ansvarar för tjänstebil med körförbud?
2021-08-09 Postväxel förfallotidpunkt

Alla besvarade frågor (95665)